Over ons

Wie zijn wij?

Betaalbare Anquidi motoren nu ook in Nederland verkrijgbaar

 

Het Chinese Anquidi is wereldwijd bekend als fabrikant van tuinbouwmachines. Daarnaast heeft het Aziatische bedrijf een indrukwekkende reeks buitenboordmotoren voor de watersport. Sinds kort zijn deze ook in Nederland gemakkelijk verkrijgbaar.

Importeur Hans Stam van Ariadne Marine en Seaflo licht toe: “We leerden Anquidi kennen toen wij een bescheiden hoeveelheid motorpompen bij dit bedrijf afnamen. Daarbij bleek dat dit bedrijf kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Ze produceerde destijds ook al buitenboordmotoren, maar dan van het 2-takt type. Dit type wordt door de Europese regelgeving gezien als te sterk vervuilend. Wij hadden interesse in de import en distributie
van de buitenboordmotoren, maar dan wel de schonere 4-takt motoren. Dit voorjaar zijn wij een overeenkomst met Anquidi aangegaan waardoor wij deze betaalbare en betrouwbare motoren aan de Nederlandse en Europese watersporter kunnen leveren.”

ANQUIDI 4-tact watergekoelde buitenboordmotoren leverbaar bij SEAFLO
 
Wij zijn verheugd U te kunnen mededelen dat wij inmiddels 4-tact watergekoelde buitenboordmotoren van het befaamde merk ANQUIDI op voorraad hebben in ons magazijn te Hoorn.

 

Alle modellen tot 60 pk zijn uit voorraad leverbaar, zowel met korte- als met lange staart.

 

De buitenboordmotoren zijn verkrijgbaar met de motorvermogens van 4-  tot en met 60 pk. waarvan de 60 pk
met een 4-cylinder lange staart motor en power trim.
Binnenkort ook leverbaar met het vermogen van 115 pk.

 

Meer informatie voor dealers is te verkrijgen bij de importeur hs@ariadne-marine.nl of via een van de nederlandse dealers, waaronderinfo@ariadneaandezaan.nl